TAPE NEDERLAND

Kunsteducatie Nederland is ooit begonnen als RiMa Educatie in 2005. Onze allereerste activiteit was de workshop Beat The City. Deze slagwerkworkshop verkopen we nog steeds vaak en doet het uitstekend op scholen, tijdens festivals en bij bedrijven. Ons doel is om heel Nederland in aanraking te laten komen met de veelzijdigheid van kunst en cultuur. We geloven dat je als je samenwerkt aan een kunstproject je elkaar op een andere manier gaat bekijken, dat je jezelf uit je vaste routine haalt en nieuwe kanten aan jezelf gaat ontdekken.

TAPE Nederland
In 2018 besloten we dat het een logische stap was om ons bedrijfsonderdeel Kunsteducatie Nederland verder uit te breiden en de zakelijke markt te gaan bedienen.

Vanuit die markt kregen we vaker aanvragen, en op een gegeven moment was het duidelijk dat de naam Kunsteducatie Nederland voor onze zakelijke klanten niet strookte met de diensten die zij afnamen bij ons. 

Team
We werken met een heel enthousiast en ervaren team samen om de creatieve ontwikkeling van de deelnemers te stimuleren. Onze roots in het onderwijs gebruiken wij om de kracht van creativiteit in leren over te brengen aan de afnemers en deelnemers aan onze activiteiten. We hebben een groot netwerk met freelancers en leveranciers, die we goed kennen en die we regelmatig zien in ons kantoor.

Sil Loeters Projectleider TAPE Nederland

SIL LOETERS

Projectleider

Martijn Straathof Projectleider TAPE Nederland

MARTIJN STRAATHOF

Projectleider

Suzanne Ophoff Marketing & Communicatie TAPE Nederland

SUZANNE OPHOFF

Marketing & Communicatie

HET FLORESHUYS

TAPE Nederland is onderdeel van het Floreshuys. Een huis waar je kunt groeien, waar je je fijn voelt en waar de verschillende kwaliteiten van de ‘bewoners’ samenkomen en elkaar versterken. We verzorgen o.a. workshops, trainingen, coachingstrajecten, educatieve voorstellingen en projecten op maat voor leerlingen, studenten, docenten en professionals. We krijgen er energie van om met elkaar nieuwe concepten te bedenken en met onze klanten plannen te maken, waarmee we het verschil kunnen maken in de ontwikkeling van mensen. Van jong tot oud. 

Het Floreshuys is te vinden op een prachtige en goed te bereiken plek in Zwolle en biedt onderdak aan de bedrijfsonderdelen TAPE Nederland, Kunsteducatie Nederland, de Escapevan en Henriëtte Ruitenberg training en coaching.

Kunsteducatie Nederland cultuureducatie

WORKSHOPS & PROJECTEN

Escapevan

MOBIELE ESCAPEROOM

Coaching en training

TRAINING & COACHING